thespottysherman

Overview

  • Sectors Marketing
Bottom Promo

Company Description

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

Néha van egy nagy kéz, és azt akarod, hogy blöffölni vele. Bluffing olyan kézzel, amely nem jó. Talán az ellenfeled ismeri a flush húzását, és meg akarod próbálni meggyőzni őket arról, hogy nem tartasz egy flushot, https://pokerzseton.com de ez egy jó blöff. Én ezt pókerjátéknak nevezem, mert a ház mindent elvesz. Mit nevezünk pókerjátéknak? Az egyetlen dolog, amit egy hazai játékos tehet, az a remény, hogy legyőzi a házat.

De a ház nem rendelkezik rögzített százalékkal. Tehát mindenki nyer, de a pot játékonként változik. A játék körül forog a fogadási koncepció, a játékosok fogadási póker zsetonok vagy valódi pénzt, hogy a tartalmát a “pot”. Az alapok: A kártyák és a póker chips. A póker alapvetően egy 52 kártyás standard dobozban játszódik. Néhány változat azonban Jokereket vagy több fedélzetet tartalmaz a bonyolultság és az izgalom növelése érdekében.

Ez azt jelenti, hogy a győzelemhez a huszonegyeseknek szükségük van rá. Ez a ház előnye kártyajáték egy egyszerű szabály, a számláló legyőzi a sajátját. Van egy egyszeri (O.) amely a ház hat kártyát ad. Mi az első lépés a blackjackben? Miután kiválasztotta a számot, húzza a kártyákat, hogy megfeleljen, amíg van. Ha az összege meghaladja a 21-et, akkor elveszítheti az összes tétet, és feladhatja a kereskedő kártyáit. A kereskedő határozza meg, hogy a kezed jogosult-e biztosítási játékra.

A blackjack a kaszinó „specialitása”. Mi az a biztosítási játék? Egy extra kártyát kap a kezedbe, miután egy ász kártyát húztak a kereskedő sorsolásán, és a kereskedő szembe áll. Biztosítás akkor van, ha a kereskedőnek 17 vagy annál kisebb lágy keze van. Van esélye, hogy mindent megnyerhet, de ez az osztónak kell lennie. Még egy tétet lehet tenni. Ha a kereskedő nem bukik meg, vagy lágy kézzel rendelkezik, akkor megduplázza a tétet.

Mi a neve a blackjack játéknak? Ha a kereskedő halmozódik vagy csúszik, akkor a kártya nyer. De ha kijön, akkor 5 (az ötszörös tétet) kell tennie a tétjére, hogy legyőzze az osztót. Önnek csak egy-öt esélye van arra, hogy egy kötést hozzon létre, és a bank keze nyer. Győzelem és/vagy veszteség Egy kártya tönkreteheti Önt, vagy nyerhet. Ezt nevezem játéknak, mert egy kártya lehet a különbség a nyereség között.

A legtöbben nézték, ahogy játszunk. Megdöbbentő volt látni, hogy teljesen körülvették a kaszinó alkalmazottai. És mindannyian úgy tűnt, hogy egymásra néznek, miközben arra várnak, hogy valaki lépést tegyen. Mindannyian az asztal körül álltak. Végtére is, ez egy kaszinó, így azt gondoltam, hogy bármi is legyen, elég fontosnak kell lennie ahhoz, hogy a kaszinó megszakítsa a folyamatban lévő játékot.

Bottom Promo
Bottom Promo
Top Promo
Need Help?
Need Help?
Thank you for showing interest in the Academy of Retail Excellence. Please connect on 9312683206 or visit www.aoreindia.com or we will call you back.
Powered by